Magazin > VIP
68 ogledov

Ivonina mama Mirela: Doma je manj kletvic

bar Marko Vavpotič.
Mirela, Ivonina mama, pravi, da je bilo hčerko najtežje gledati zadnjih nekaj dni, ko je bila Ivona povsem na tleh.

Ste ponosni na svojo hčerko?
Definitivno sem ponosna na svojo hčerko, tri mesece je bila tukaj. Povem vam, da je imela največje pritiske. Vsa čast za eno dvajsetletnico, da je to zdržala in ona je zame zmagovalka.

Se vam je zelo, da je takšna kot doma ali ste bili nad čem presenečeni?
Ona je takšna, kakršna se je pokazala tukaj v Baru. Odkrita in direktna. Presenetila me je s kletvicami, saj doma nikoli ne uporablja takšnih besed. Drugače pa, to je Ivona.

Kakšni so odzivi zunaj? Morda, kaj pravijo prijatelji, znanci, sosedje …
Ivona in njen brat Mateo sta pri naših sosedih in znancih zelo priljubljena. Vedno so navijali, ne glede na to, kako je bilo prikazano. Podpirali so jo, če je klela, če je bila trezna ali pod vplivom alkohola.

Kaj vam je bilo najtežje gledati?
Trenutki, ko ni več verjela vase. Ko se je nanjo spravilo pet, šest Barovcev in ko je bila sama. Definitivno je bilo najtežje gledati zadnjih nekaj dni. Ponosna sem nanjo, da je zdržala ta pritisk in da se je borila do konca.

Kaj menite o Joelu in njunem odnosu?
Z Joelom se pozna že nekaj časa. Ona je zanj vedno imela samo lepe besede. Je v redu fant, ni mi odgovarjalo, da jo je poniževal in da se je hotel pokazati, kot da je 'frajer'. Ampak pustimo to, to so malo drugačne okoliščine in so tudi odnosi drugačni.

Komentarjev 4
  • 4krogci 19:03 21.junij 2015.

    Moreš bit pa res prsmuknjen, da si ponosen na tako hčer!! v šovu ni pokazala drugega kot da se zna ku*vat in preklinjat!

  • colio 18:19 21.junij 2015.

    kaj tečeš,če pa so hrvati-južnjaki!!!

  • colio 18:18 21.junij 2015.

    A ni ta družina iz hrvaške ???...južnjaki !!!!!