Magazin > VIP
3045 ogledov

Izziva fanta? La Toya odšla na "samske" počitnice, kjer draži oboževalce!

La Toya Facebook
Je sploh še v zvezi?

Nekoč najbolj slavna pornozvezdnica v državi, že nekaj let živi mirno življenje v domačem Posočju. Odpovedala se je službi v nočnem klubu ter vroči telefonski liniji in se ustalila z nekaj let mlajšim fantom. Ker pa je ta zelo ljubosumne narave, kot pravi La Toya, in ne želi, da gre nazaj na delo, ji plačuje mesečno rento. "Ker je zelo ljubosumen; kamorkoli grem, me takoj kliče; je rekel, da mi on plača, če ne grem delat. Tako mi mesečno daje 500 evrov, kar je čisto dovolj za moja veselja, kot so pričeska, nohti in trepalnice. Nikoli nisem tega delala, potem pa sem videla, da vse to delajo in zakaj ne bi še jaz," je za Žurnal24 nedavno povedala nekdanja pornesa. Njen dragi ima sicer zelo plemenito delo, je namreč spremljevalec invalidnega prijatelja. Par ne živi skupaj, La Toya živi z babico, saj pravi, da ji ni do tega, da za kom čisti in kuha. 

A ne le fant in babica, do La Toye je velikodušna tudi prijateljica, ki živi na Tenerifu in ji je kupila letalsko vozovnico. Naša zvezdnica se je na ponudbo očitno odzvala, saj na Instagramu že objavlja počitniške fotografije, tudi take zelo vroče in njeni oboževalci se ne držijo nazaj! "Ubitačna postava, bombola, vroča pohitna, noro dobra postava, lepa res lepa," so navdušeni oboževalci na Instagramu. 

Le kaj na vse to reče njen fant? La Toya je nedavno namreč objavila, da jo oboževalci v enem izmed nočnih klubov v Novi Gorici lahko častijo penino in z njo poklepetajo v živo. Več o tem TUKAJ. Ali to pomeni, da s fantom nista več skupaj? "Še sva skupaj in ni jezen, da sem šla na dopust. Tukaj je zelo lepo. Dobra hrana in zelo lepa klima, vedno je toplo in sončno z malo vetra v laseh. Sonce je bolj močno in sem hitro dobila barvo. Tukaj ni nobenega strasa, z lahkoto bi tukaj živela," je za Žurnal24 povedala La Toya.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
Sorodne novice