Magazin > VIP
41 ogledov

Jackovi otroci nimajo prijateljev

Žurnal24 main
Otroci pokojnega kralja popa nimajo prijateljev, pravi njihova babica.

Katherine Jackson, mati Michaela Jacksona, ki trenutno skrbi za svoje tri vnuke, pravi, da so ti popolnoma odmaknjeni od sveta. "Nimajo prijateljev, saj ne hodijo v šolo. Imajo zaseben pouk, toda vse se bo spremenilo septembra, ko bodo začeli obiskovati šolo," pravi Katherine Jackson, ki dodaja, da otroci močno pogrešajo svojega očeta.

Paris naj bi se zapirala v sobo in poslušala očetovo glasbo, Prince in Blanket pa naj bi se pogovarjala o tem, kaj bi lahko storila, da bi bil njun oče ponosen nanju. "Ko so otroci prišli živet k meni, sem hotela okrasiti njihove sobe, toda Paris mi ni pustila. Iz omare je potegnila Michaelove slike in jih obesila na steno," pravi 80-letna Katherine.

Katherine še dodaja, da so otroci izjemno nadarjeni. "Paris je zaljubljena v glasbo, Prince pa si želi ustvarjati filme," pravi njihova babica, ki svojim vnukom omogoča obiske različnih športnih dejavnosti, kot sta karate in plavanje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.