Magazin > VIP
732 ogledov

James Blunt: Solze v novem spotu so prave

james blunt Youtube
Eden najbolj čustvenih videospotov vseh časov.

"Nisem tvoj sin, nisi moj oče. Sva odrasla moška, ki se poslavljata. Ni potrebe po odpuščanju, ni potrebe po pozabljanju. Poznam tvoje napake, ti poznaš moje. In medtem ko boš spal, se bom trudil, da boš ponosen name. Očka, ne bi zaprl oči? Ne boj se, tokrat bom jaz odganjal pošasti,“ poje James Blunt v svoji novi pesmi Monsters, za katero je že posnel spot, ki se bo v zgodovino verjetno zapisal kot eden najbolj čustvenih spotov vseh časov.

Blunt se je namreč pred kamero razjokal. Pesem je posvečena njegovemu očetu, ki prav tako nastopa v spotu. Charles Blount je na smrt bolan. Ima raka v zadnjem stadiju in nujno potrebuje ledvico. Zvezdnik je že pred časom povedal, da sta s sestro želela očetu podariti ledvico, a nista primerna darovalca. Takoj sta se oglasila dva neznanca, ki sta bila Charlesu pripravljena darovati ledvico. Družina si lahko oddahne, saj so pretekli mesec našli primernega darovalca.


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.