Magazin > VIP
19 ogledov

Janet Jackson se bo poročila!

Janet Jackson, Wissam Al Mana Flynet
Pevka Janet Jackson se je po pisanju ameriških medijev zaročila z devet let mlajšim milijarderjem Wissamom Al Mana. Parček naj bi pred oltar stopil že konec letošnjega leta, saj si želita čim prej ustvariti družino.

"Janet je do ušes zaljubljena v Wissama," je izdala pevkina bližnja prijateljica in dodala, da jo ta že ves čas zasipava z darili. "Zelo jo ljubi. Pomagal ji je okrepiti samozavest in njemu gre tudi zasluga, da ima Janet zdaj tako lepo oblikovano telo."

Zaroka pa za 45-letno zvezdnico menda ni bila veliko presenečenje, saj jo je Wissam z diamantnim prstanom presenetil že lansko jesen. A Janet takrat še ni bila pripravljena reči "da", saj je imela veliko dela s turnejo, ki pa se bo končala septembra. "Zdaj pa Janet že razlaga prijateljem, da bosta z Wissamom konec poletja uradno razglasila zaroko, poročiti pa se hočeta že konec leta," je razkrila prijateljica in še izdala, da zaljubljenca že iščeta večji zaročni prstan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.