Magazin > VIP
2008 ogledov

Jasna Kuljaj o tem, kje se skriva njen Saša

jasna kuljaj Planet TV
Sama na sprehodih, kavicah in celo na počitnicah, kje se skriva srčni izbranec ene naših najbolj seksi voditeljic Jasne Kuljaj?

Nogometaša Saša Lalovića že lep čas niso opazili ob njegovi dragi Jasni Kuljaj, kot poroča revija Nova, a voditeljica pravi, da razloga za preplah ni. Oba s Sašo sta namreč polno zasedena, on z nogometno kariero v Avstriji, kamor se vozi večkrat tedensko, ona pa z voditeljskimi obveznostmi, zato trenutno časa za romantiko ni prav veliko.

"Resda sva z Anastazijo pogosto sami, a nič manjkrat ni sam tudi Saša z njo. Le redki so trenutki, ko smo lahko vsi skupaj, saj morava usklajevati najine obveznosti in tako sva z Anastazijo izmenjaje. Tako da nas je vse tri skupaj res težko ujeti. Zdaj, ko bo šla Anastazija v vrtec, pa se veselim predvsem druženja v dvoje. Sem že kar malo pozabila, kako to zgleda (smeh). Tako da kar zadeva ljubezen, ni skrbi," za zurnal24.si zatrjuje Jasna, ki bo to jesen skočila v škornje voditeljice resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek.

 

 
Komentarjev 1
  • tecumseh_1975 19:01 31.avgust 2016.

    jaka muda fuzbaler...ena ŽNJ avstrijska liga. poznam ljudi ki so igrali v avstriji v višji ligi poleg rednega šihta.. tko mal za zraven zaslužit.