Magazin > VIP
25 ogledov

Jasna novico iz strahu obdržala zase

Jasna Kuljaj Planet TV
Jasna Kuljaj bo rodila februarja.

"Človek bi veselo novico najraje delil kar z vsemi, a vsaka ženska, ki je te zadeve že doživela, ve, da po prvem šoku, ko zagledaš dve črtici, veselju sledi plaz vprašanj, strahov in dvomov. Bo vse v redu? Se bo plod sploh obdržal? Bo zdrav? Spomniš se, kaj vse so ti prijateljice pripovedovale o pogostosti spontanega splava. In če veselo novico deliš takoj, moraš z njimi deliti tudi slabo novico, ki hipotetično, bog ne daj, lahko sledi. Strah pred morebitno slabo novico je prevladal, zato sem se odločila ne deliti niti dobre,“ je za Story povedala voditeljica Jasna Kuljaj, ki bo mamica postala februarja.

Kuljajeva ima srečo, saj večjih nosečniških težav nima. "Razen utrujenosti, ki me je pestila prvo trimesečje, ne morem kaj dosti izpostaviti. Nič mi ni bilo slabo, nič nisem bruhala. Za zdaj jo prenašam dobro, verjetno bom večje spremembe začela čutiti šele zdaj, ko se trebušček končno malo pozna,“ pravi lepotica, ki je tudi razkrila, da sta s partnerjem nogometašem Sašem Lalovićem, s katerim je v zvezi eno leto, nosečnost načrtovala. "Morda naju je presenetilo samo to, da se je prijelo takoj. Mislila sva, da se bova dlje časa posvečala temu projektu, a ni bilo potrebno.“

Zaljubljenca sta že izvedela spol otroka, a ga z javnostjo ne nameravata deliti. Tudi ime bo za nekaj časa še ostalo skrivnost, saj izbor še ni dokončen. "Izdam lahko le, da nihče od naju ni navdušen nad ultra modernimi imeni. Sama sem pravzaprav navdušena nad rahlo arhaičnimi imeni, brez težav bi svojemu sinu ali hčerki dala ime Štefan, Franc ali Štefanija, Rozalija. A sem po odzivih ljudi, ki so bili dokaj zgroženi, to hitro opustila,“ je še izdala Jasna.

Komentarjev 3
  • macko 16:13 07.november 2014.

    izrazoslovje pa na nivoju : prijelo se je....; kaj že ? teslo par exelence.

  • Avatar roksa
    roksa 14:26 07.november 2014.

    KOKOŠKA JEDNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • bebo2 14:08 07.november 2014.

    lol, a ne ve da s seksanjem zanosiš in da je dovolj že samo 1x? ponovno je dokazala svojo neumnost.