Magazin > VIP
12051 ogledov

Je to dokaz, da se kraljeva para ne razumeta najbolje?

william, kate, meghan, harry
Že nekaj časa se govori, da se Kate in Meghan ne razumeta najbolje. Če to drži, dekleti sovraštvo odlično skrivata.

Že dalj časa se namiguje, da se vojvodinji Kate in Meghan druga drugi dobrikata le v javnosti, za zaprtimi vrati pa si menda ne namenita niti pogleda. Te govorice so se začele že po prvem skupnem nastopu, na katerem sta kraljeva para predstavila dobrodelne projekte kraljeve fundacije in bodoče načrte ter cilje. Mediji so takoj izpostavili hladen odnos med lepoticama. Dekleti sta takrat preskočili sestrski klepet in izmenjavo nasmehov.

Nekateri pravijo, da je bila za ta odnos kriva Meghan, ker je poskušala Kate ukrasti pozornost, drugi pa krivijo Kate, ker naj bi se počutila ogroženo. O njunem odnosu se že nekaj časa ni več javno razpravljalo, so se pa pred nekaj dnevi spet pojavile govorice o novi drami na britanskem dvoru.

Meghan in Harry se bosta morala kmalu preseliti. Sedaj živita v dvosobni hiški Nottingham Cottage, ki stoji na posestvu, ki spada h Kensingtonski palači. Harry je pred Meghanino selitvijo v Anglijo v tej hiši živel sam, za par pa bo kmalu postala premajhna, saj aprila pričakujeta naraščaj.

Par, ki si je večno zvestobo obljubil maja letos, bi se menda moral preseliti v palačo, natančneje v stanovanje 1A, ki ima kar 21 sob. Tam sedaj še prebiva kraljičin bratranec vojvoda Gloucestra, ki bi moral v tem primeru pospraviti kovčke. To stanovanje meji na del palače, v katerem živita William in Kate in ravno to za Harryja in njegovo ženo predstavlja težavo. "Rada bi se preselila, saj potrebujeta več prostora, a ne želita živeti ob Williamu in Kate. Kmalu bodo imeli ločene pisarne in ločena življenja, zato bi bilo tudi smiselno, da ne živijo tako blizu skupaj. Ni razloga, zakaj bi morala živeti v palači. Obstaja veliko drugih možnosti, tudi ta, da si dom kupita s svojim denarjem,“ je Daily Mail povedal vir.

Po najnovejših informacijah se Harry in Meghan ne bosta preselila v to stanovanje, zato si lahko vojvoda Gloucestra oddahne. Bodoča starša bosta za zdaj ostala v hiši v Oxfordshiru, ko bosta v Londonu, pa bosta še naprej spala v hiški, v kateri sta sedaj.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.