Magazin > VIP
4814 ogledov

Je to znak, da je Mirela Lapanović spet samska?

mirela lapanović Instagram
Ljubezensko življenje zmagovalke Big Brotherja ni nikoli dolgočasno.

Po razdrti zaroki s francoskim poslovnežem Richardom je zmagovalka šova Big Brother Mirela Lapanović spet našla srečo v ljubezni. Na Instagramu je novembra objavila fotografijo z novim izbrancem, s katerim sta skupaj že eno leto in sta tudi zaročena. Golobčka sta imela skupne načrte za selitev na Švedsko, ki naj bi jih uresničila letos, a glede na Mireline objave na Instagramu, gre slutiti, da je resničnostna lepotica morda spet samska.

Mirela Lapanović | Avtor: Instagram Instagram

Mirela Lapanović | Avtor: Instagram Instagram

Mirela je nedavno namreč objavila, da je edini ljubezenski nasvet, ki ga lahko da ta, da ostani sam, pred dnevi pa je zapisala še, da je ženska, ki je sprijaznjena s tem, da je sama, močna ženska. Ali vse te besede pomenijo, da tudi sama nima več srčnega izbranca?

"Še vedno sva skupaj, a sem se odločila, da partnerja in otrok na Instagramu ne objavljam, zaradi nevoščljivih in zlobnih ljudi. Moj moški mi vedno pravi, da je uspešno ohranjanje zasebnosti tvoja moč. Tista objava je bila le preizkus, kdo nama resnično privošči srečo in tak odziv sem tudi pričakovala. Celo življenje sva čakala drug drugega in to nama ogromno pomeni. Kot pravi moj dragi, nisva par, sva eno," je za zurnal24.si zaupala Mirela in povedala, da spomladi z dragim še vedno načrtujeta selitev v Španijo ali Skandinavijo. 

Mirela Lapanović | Avtor: Instagram Instagram

 

Komentarjev 3
  • Angie_Smith 11:47 10.marec 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎

  • sam1 08:39 10.marec 2022.

    Bo pa spet čez kakšen teden ali dva našla ljubezen svojega življenja-koz že tisočkrat do zdaj in vedno je za kakšen mesec,kolikor traja,da si tip dobro izprazni jaja,to najjačja veza na svetu.....

  • andrej084 07:35 10.marec 2022.

    Bilo kuda, Bosna svuda...

Sorodne novice