Magazin > VIP
63126 ogledov

Je znani fotograf razkril novo simpatijo Jana Plestenjaka?

Jan Plestenjak, Mercator Mercator
Kako je lepa!

Že znekaj časa se na Obali govori, da se Jan Plestenjak naokrog sprehaja v lepi družbi. Pred dnevi je Jana prva razkrinkala oboževalka, ko je na Facebooku objavila fotografijo naključnega srečanja s pevcem v Izoli in zapisala: "Razalagam puncama, da Plestenjak živi v Strunjanu. Gremo na promenado v Izolo in pride nasproti Plestenjak z brhko mlado lepotico. Erika je samo njo gledala in govorila, kako je visoka in lepa …"

Jan Plestenjak | Avtor: Facebook Facebook

No, ni bilo dolgo, ko je Jana z brhko mlado lepotico na Melodijah morja in sonca na Instagramu objavil priznani modni fotograf Tibor Golob. Lepi svetlolaski je ime Lara Pernek in ni iz medijskega sveta. Je morda prav ona tista dolgonoga lepotica, s katero Jana videvajo zadnje čase? 

Jan Plestenjak | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 9
  • Michael_Colon 10:14 14.julij 2021.

    V zadnjih 4 tednih sem prejel 27346 EUR od dela s krajšim delovnim časom od doma. To službo sem dobil pred dvema mesecema in v prvem mesecu sem brez spletnih izkušenj prejel 20569 EUR. ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦

  • dusan72 07:02 14.julij 2021.

    Potipajte malo po urgenci v LJ, koga so nazadnje šivali "zadaj", zaradi "dobrega prijateljstva". Namignem, da ni neznan, pa priimek ima povezan s Hrva-ško :) Naslednji članek bo verjetno, da ima Mario 2 ženi in 4 ljubice?

  • albert87 06:56 14.julij 2021.

    Bouga punca ji bo čist hemeroide sfukal

Sorodne novice