Magazin > VIP
90763 ogledov

Jelinčič le priznal, kdo mu družbo dela ob večerih!

Zmago Jelinčič YouTube
Razkril je, kako si popestri prosti čas …

Poslanca Zmaga Jelinčiča Plemenitega je v svoji oddaji Na kavi z Giannijem gostil glasbenik, dobrodelnež in voditelj Gianni Rijavec. Gospoda sta obdelala politične in pa tudi zasebne teme, Giannija je namreč med drugim zanimalo, kako si Zmago krajša prosti čas. 

"Malo urejam tiste svoje zbirke, ki jih imam, tega je veliko. To je en drug svet, čisto drugačen. Malo berem knjige, zvečer imam pa dva prijatelja ... dr. Bool in Mentalist. Ha ha. Rad poslušam klasično glasbo in medtem ko urejam te svoje zadeve, si vedno dam klasično glasbo. Pravi užitek je to. Drugače pa gremo tudi malo naokrog, malo med ljudi, kot se temu reče, med volivce. Spijem kakšen glaž, pojem kakšno krvavico, pečenico, matevža in zelje," je razkril Jelinčič, ki je za zurnal24.si sicer že povedal, da ga nove ženske po razhodu s soprogo Moniko zaenkrat še ne zanimajo.

Seveda se je dotaknil tudi ločitve in zopet ostro udaril po soproginem novem izbrancu, podjetniku Roku Mikliču. "Ne dovolim, da bi ljubimec od moje bivše žene, ali kako se temu reče, saj še nisva ločena, ampak, ko bova, da bi on potem vse to imel za sebe. Ker, kot so mi povedali, je načrt ta, da bi on prepričal Moniko, češ, dajva mu to vzeti, potem pa dajva na mojo firmo, zato, da bo to na varnem. Po tem, ko bi bilo to na varnem, bi pa rekel: Monika, hvala lepa, ti si prestara zame, bom si jaz eno mlado vzel, ti pa spokaj. Pa punčki ne bi ničesar imeli. Tako da, se ne damo," je odločen. 

Celoten pogovor si lahko pogledate spodaj. 

Komentarjev 7
  • stinger 07:04 20.december 2019.

    pobere mu naj vse, duši prodani. Upam, da bo končal na Dobu, kamor sodi

  • sam50 19:57 19.december 2019.

    Ja, v vsaki stvari,ki ni po njegovem vidi teorijo zarote- pa saj njegovima punčkama bo ostala vsaj polovica ogromnega premoženja,če bo že bivša svoje milijone spušila.....

  • Friderik1950 19:55 19.december 2019.

    Nekateri pravilni komentarji dogodkov v našem prostoru. Žalostno je, da je pred leti pognal nacionalno stranko na stranpota in propad. Če bi sedaj imeli nekako protiutež HDZH, bi lažje uveljavljali nacionalne interese, pa tudi Jelinčič bi lahko imel svoje 'može', ...prikaži več ki bi 'posredovali', če bi mu kdo želel speljati ženo.

Sorodne novice