Magazin > VIP
5892 ogledov

Jennifer Grey si želi, da bi to še lahko povedala Patricku Swayzeju

umazani ples Profimedias
Pred kamero harmonija, za kamero prepiri.

Igralka Jennifer Grey bo v začetku maja izdala svoje spomine z naslovom Out of the Corner. V njih je seveda spregovorila tudi o filmu, ki jo je katapultiral med največje svetovne zvezde - Umazani ples - v katerem je glavno vlogo igral Patrick Swayze, za katerega je bil leta 2009 usoden rak. Igralec je dočakal le 57 let.

V filmu sta morala oba dokazati, da sta dobra igralca. Igrala sta namreč par, ki se zaljublja, v resnici pa sta bila kot pes in mačka. "Med nama ni bilo harmonije," je povedala Jennifer, ki napetosti med njo in soigralcem danes močno obžaluje. "Če bi mu lahko nekaj povedala, bi mu rekla: 'Žal mi je, da te nisem bolj cenila in uživala v tem, kar si bil, namesto da sem si te želela spremeniti.'," pravi zvezdnica.

Odnos s Patrickom pa ni edina stvar, ki jo danes obžaluje. Žal ji je tudi, da se je ulegla pod nož. Igralka namreč meni, da je operacija nosu, po kateri je menda nihče več ni prepoznal, uničila njeno kariero. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.