Magazin > VIP
619 ogledov

Jessica Simpson spregovorila o zlorabi v otroštvu

Jessica Simpson
Staršem ni povedala kar 6 let ...

Nekdanja pop zvezdnica in igralka Jessica Simpson je v svoji prihajajoči biografiji, ki jo je naslovila Odprta knjiga, razkrila, da je bila kot otrok spolno zlorabljena, odkrito pa je spregovorila tudi o tem, kako je premagala odvisnost od drog in alkohola. Simsonova je v knjigi povedala, da je zlorabo doživela kot šestletna punčka, medtem ko je bila v hiši družinskega prijatelja in si posteljo delila z njihovo hčerko. 

"Začelo se je z žgečkanjem po hrbtu, nato pa je prišlo do dejanj, ki so bila zelo neprijetna. Hotela sem povedati staršem, a kljub temu da se bila žrtev, sem se počutila, kot da sem naredila nekaj narobe," je zapisala v knjigi in razkrila, da je staršem za zlorabo povedala šele pri dvanajstih, medtem ko so se vozili v avtu. "Povedala sem ti, da se nekaj dogaja," je takrat njena mama začela vpiti na njenega očeta. "Oče je le budno spremljal cesto in ni rekel ničesar. V hišo družinskih prijateljev nismo šli nikoli več in tudi o tem, kar sem jima povedala, nismo nikoli več spregovorili," je zapisala Jessica. 

Odprla pa se je tudi o travmah in stresu, ki ga je doživljala tekom kariere in kako jo je to privedlo do odvisnosti od drog in alkohola. "Ubijala sem se s pitjem in tabletami," je povedala Jessica, ki je s pomočjo terapije povsem trezna od leta 2017. Danes ima uspešen posel z oblekami in je mamica treh otrok.

Ste že naročeni na Joongloo?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice