Magazin > VIP
85 ogledov

Joel: Družil se bom s tistimi, ki mi odgovarjajo

joel Planet TV
Barovec Joel pravi, da se nekateri Barovci na povabilo na dobrodelni dogodek z otroki niso odzvali in da tega ne razume.

Joela smo vprašali, zakaj se on in ostali primorski klan niso udeležili reality piknika, ki sta ga organizirala Miloš in Emi: "Mene je Miloš povabil, ko sva se srečala. Nisem se mogel odzvati, ker sva s Črtom imela dobrodelni vikend na morju.“ Zanimalo nas je, zakaj Emi ni povabil Črta, na kar Joel odgovarja: "Ne vem, to je njihovo osebno mnenje. Jaz če bi vabil, bi povabil vse, s katerimi sem bil v resničnostnem šovu. To je njegova stvar, ker je on to organiziral.“

Ali bo tudi primorski klan organiziral kakšno zadev, podobno temu pikniku? "Ne, nič ne načrtujemo. Nimamo se niti časa ubadati s tem. Imeli smo ta dobrodelni dogodek in lepo je, ko vidiš, koliko otrokom to pomeni. Se niti ne mislim ubadati s tem, da bi mi karkoli organizirali. Imamo dovolj drugih stvari, dovolj dela drugje."

Vprašali smo ga, s kom od ostalih Barovcev se sliši, saj se po socialnih omrežjih sodeč, zdi, da so se razdelili na dva pola: "Jaz se redno slišim s Sanjo ,Črtom, Tanjo, Damjanom, Renejem in Danijelom. Z drugimi se pa iskreno ne slišimo... Ne vem, tudi oni niso kazali interesa. Bili so povabljeni na dobrodelni dogodek, a se nihče ni odzval. Jaz se bom družil s tistimi, ki mi odgovarjajo, nimam pa nič proti ostalim.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.