Magazin > VIP
35 ogledov

Julia sovraži Angelino

Julia Roberts ne prenese Angeline Jolie. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Na Angelino Jolie ni jezna le Jennifer Aniston, ampak tudi Julia Roberts.

42-letna Julia Roberts naj bi se že več let izogibala Angeline Jolie, ker je ta Jennifer Aniston speljala moža. Kot je znano, sta se Brad Pitt in Angelina spoznala med snemanjem filma Gospod in gospa Smith. Pri nastajanju filma je sodeloval tudi Julijin mož, snemalec Danny Moder, ki je svoji ženi vsak večer domov nosil pikantne informacije. Julii so opisi Angelininih osvajalskih poskusov dvignili pokrov, zaradi česar je z njo prekinila vse stike.

Jeza je tako močna, da se Julia ni želela udeležiti zabave po premieri svojega novega filma Jej, moli, ljubi, ki ga je produciral Pitt, ker se je bala, da bo naletela na "razdiralko zakonov".

A Julia bi morala najprej pomesti pred svojim pragom. Tudi ona se je namreč zapletla s poročenim moškim. Svojega Dannyja je spoznala med snemanjem Mehičanke, se vanj zaljubila in ga speljala Veri Steimberg, s katero je bil Moder takrat poročen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.