Magazin > VIP
1 ogledov

'Justin Timberlake bi bil popoln zet'

Mati jo želi videti v zvezi z Justinom. Žurnal24 main
Igralka Goldie Hawn dela račune brez krčmarja. Prepričana je namreč, da bi bil Justin Timberlake popoln moški za njeno hčerko, Kate Hudson.
Goldie Hawn želi malce popestriti ljubezensko življenje svoje hčerke, Kate Hudson, ki se je pred kratkim razšla z Owenom Wilsonom. Kate in Owen sta bila par kar nekaj let, a ker njuna zveza kljub temu ni obrodila sadov, sta se zdaj dokončno razšla. Ta novica pa je najbolj razveselila Goldie, ki Owena že od nekdaj ni odobravala. "Goldie je bila prepričana, da Owen ni pravi moški za njeno hčer. Zato pa toliko bolj verjame, da je Justin tisti pravi zanjo," so povedali njeni prijatelji.

63-letna igralka je bila presrečna, ko Owen ni prišel na praznovanje Katinega 30. rojstnega dne. Tako je dobila prosto pot, da bi hčerko pripeljala v Justinov objem. A vsi njeni načrti so zaman, saj je pop zvezdnik še vedno do ušes zaljubljen v svojo punco, igralko Jessico Biel, ob vseh teh "zmenkarijah" pa še vedno ni znano, kaj si o vsem tem misli Kate.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.