Magazin > VIP
59033 ogledov

Kakšen srečnež! Žena Jožeta Potrebuješa v kopalkah prava paša za oči!

jože potrebuješ
1/3
Osebni arhiv
Letošnje počitnice so tudi za družino Potrebuješ minile precej drugače, kot so si predstavljali. Za Čuke, ki imajo že več kot tri desetletja prenatrpan urnik z nastopi po celi Slovenije, zadnja leta pa tudi na Hrvaškem, je to, da lahko več dni uživajo dopust, nekaj posebnega, saj imajo ponavadi poleti glavno koncertno sezono.

Na veliko veselje oboževalcev "glavni čuk", pevec Jože Potrebuješ, svoje zasebnosti ne skriva kot marsikateri drugi znani slovenski obrazi. Tako lahko sedaj uživamo v prelepih trenutkih, ki jih je družina preživela na Kreti. Jože pravi, da so bili prvič v Grčiji na dopustu in da letos, za razliko od preteklih sezon, tam ni gneče, zato je vse še toliko bolj sproščeno.

jože potrebuješ | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv


Družina je med drugim obiskala vodni park, Jože pa je s svojima hčerkama ob bazenu celo zaplesal.

Kako se že imenuje ta ples? a. Tič toč b. Tik tok c. Čif čof

Objavil/a Čuki dne Ponedeljek, 17. avgust 2020

Hvala za pohvale za nove “kopalke”. Zdaj vam pa še povem, zakaj so bile že nujne za zamenjat - ampak v vodnem parku na...

Objavil/a Čuki dne Ponedeljek, 17. avgust 2020


Objavil je tudi fotografije, na katerih je s svojo postavno ženo Andrejo, ki jo pozna že od osnovne šole …

Vsake tolk časa je pa že čas za nove kopalke👙🩲ane... kljub temu, da so nama stare še prav 🤪 Lep počitniški dan tudi vam!!!

Objavil/a Čuki dne Nedelja, 16. avgust 2020


Prijatelja sta postala v srednji šoli in to ostala, dokler mu ni Andreja večer, preden je šel v vojsko, šepnila, da ga bo čakala. Poročila sta se 13 let pozneje, skupaj pa sta že 35 let.

Družina Potrebuješ ponavadi odpotuje kam daleč, letos so imeli namen spet obiskati Ameriko, tokrat vzdolž reke Mississippi. Ampak situacija je malce spremenila načrte in vedno aktivna družina je tokrat čas izkoristila predvsem za vandranja po Sloveniji. Jože in Andreja pa sta poleg ostalih športov letos še posebej veliko kolesarila. Najbolj jima bodo v spominu ostali kolesarski vzponi na Krim, Krvavec, Vršič in to v nevihti, in na Mangartsko sedlo. V načrtu pa imata letos še vzpon na Nanos in še na nekatere vrhove. 

Največji slovenski Youtube šov Joongla star je pred vrati! Ne zamudi ga!
 

joonglaa | Avtor:

Komentarjev 6
  • johan12 08:59 21.avgust 2020.

    Bedna je ta naša scena ko se ta slutzasti godbenik naekrat pojavi vsaj v 6. revijah v različnih oblačilih in to z družino.

  • dusan11 16:42 19.avgust 2020.

    Moja je bila maniekenka proti njej v njenih letih

  • supreme 11:56 19.avgust 2020.

    Hcerki sta se samski??🤭😏