Magazin > VIP
21 ogledov

Katherine posvojila že drugega otroka

Josh Kelley, Katherine Heigl Flynet
Igralka Katherine Heigel se je odločila, da bo posvojila tudi v drugo.

Katherine Heigel je z možem Joshom Kelleyjem posvojila že drugega otroka, je potrdil njen tiskovni predstavnik. Par, ki se je poročil leta 2007, je že leta 2009 posvojil svojega prvega otroka, južnokorejsko deklico Naleight. Takrat je igralka za medije povedala: "Moja sestra Meg je Korejka, moji starši so jo posvojili tri leta pred mojim rojstvom. Z Joshom sva o posvojitvi govorila že pred poroko, od nekdaj sem vedela, da si želim posvojiti otroka iz Koreje."

Več o novi posvojenki ali posvojencu še ni znano, je pa igralka že pred drugo posvojitvijo povedala, da se bo morda nekoč odločila tudi za biološke otroke: "Pogovarjala sva se tudi o bioloških otrocih, vendar sva se odločila, da najprej posvojiva. Želela sem si postati mati in ni mi bilo pomembno, na kakšen način. Želim si posvojiti še kakšnega otroka." Katherini se je želja očitno izpolnila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.