Magazin > VIP
2146 ogledov

Katini škandali in kiksi: Kaj je poskušala kraljica skriti pred javnostjo

Kate Middleton Reuters
Seksi fotografije, brezglavo zapravljanje ... Obnašanje Kate Middleton je bilo kraljici že nekajkrat trn v peti.

Paparaci so leta 2012 Kate ujeli brez nedrčka. Fotografije so zaokrožile po svetu in dvor je ostro obsodil objavo posnetkov in revijo Closer. Kraljica naj bi bila nad nespametnim dejanjem žene svojega vnuka zgrožena in šokirana. Fotografije sta sicer objavila še danski in švedski tabloid, a ne na spletu. Po objavi Katinih golih prsi je sledil nov šok – v javnosti so se pojavile še fotografije vojvodinje brez spodnjega dela kopalk.

Kate in William pa sta veliko prahu dvignila tudi s prenovo svojih bivalnih prostorov v Kensingtonski palači, kar naj bi stalo 5,9 milijona dolarjev, in podeželskega posestva Anmer Hall. Tam sta za prenovo zapravila dva milijona dolarjev,  79 tisoč dolarjev pa sta plačala delavcem, ki so za nekaj metrov premaknili teniško igrišče.

Britanci so bili ogorčeni tudi, ko so izvedeli, da sta Kate in Will za 45-minutno vožnjo z več milijonov vrednim helikopterjem zapravila 6500 dolarjev davkoplačevalskega denarja ...

Kraljica naj bi bila poleg tega besna, ker si je Kate po rojstvu princese Charlote vzela predolg porodniški dopust. Po njenem mnenju bi se lahko udeležila še kakšnega dogodka več. Leta 2015 je tako prišla le na 62 različnih dogodkov, kraljica pa na 340.

Komentarjev 2
  • a04fcc1478065fdf1a95135fefb1e4e18500f9f6 22:29 27.maj 2017.

    To ni nič... naši veleumi so zmetali dobro miljardo v NLB, pa nikjer ni nič videt. Ta princesa karkoli je že zapravila, je vsaj videt kaj, delavci so plačani, ki bodo zapravljali denar, kateri bo z davki zaokrožil, še kakšna ...prikaži več usta nafutral... tega iz NLB ne bo nikdar nikjer več videt... pufffff izpuhtel denar.

  • matermila 14:23 27.maj 2017.

    Jebi ga,tako je to.če s tujim,po koprivah mlatiš.Veliko milijonov,za nepotrebne stroške.Pa kaj me briga za Britance,tudi naši priskledniki trošijo naš denar po nepotrebnem,pa nikome ništa.Preverite malo koliko zapravijo "naši".A že vemo,kdo je bil na rokometu v Franciji?