Magazin > VIP
17023 ogledov

Khloe Kardashian: "Kaj za vraga si naredila z obrazom“

Khloe Kardashian Profimedias
Khloe Kardashian presenetila sledilce.

Khloe Kardashian je na Instagramu objavila več fotografij, na katerih si po mnenju mnogih sledilcev ni prav nič podobna. Sama pravi, da je le dobro "hidrirana in zdrava“, njeni oboževalci pa so prepričani, da za njen videz ni zasluženo le zadostno pitje vode, ampak tudi kirurg.

"Preseneča me, da je, glede na to, da imaš toliko denarja, rezultat operacije nosu lahko tako slab,“ je njene fotografije pokomentiral sledilec, nekdo drug pa je dodal: "Kaj za vraga si naredila z obrazom.“ "Neprepoznavna, preveč operacij. Kje je Koko?“ se je nekdo vprašal.

Khloe je pretekli mesec v resničnosti oddaji Keeping up with the Kardashian zavrnila govorice, da ima nov nos. Nedavno je za Vogue razkrila skrivnost svoje lepote, ki menda leži v pravilnem senčenju. "Včasih senčenje uporabim tudi na nosu. V resnici ije videti dobro, na fotografijah pa sem videti nora.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hydrated and Healthy!

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.