Magazin > VIP
80 ogledov

Kim Kardashian ima težave z luskavico

Kim Kardashian
1/6
Flynet
Kim Kardashian, ki je v teh dneh v precejšnjem stresu zaradi prihajajoče poroke s svojim zaročencem, so se po telesu pojavili rdeči madeži. Diagnoza - luskavica.

Ameriška resničnostna zvezdnica Kim Kardashian je trenutno pod precejšnjim stresom zaradi priprav na prihajajočo poroko s košarkarjem Krisom Humphriesom naslednji mesec. To pa je očitno vplivalo tudi na njeno zdravstveno stanje. Po telesu je dobila rdeče madeže, ki so posledica obolenja za luskavico. Gre za dedno bolezen, s katero se je v svojih tridesetih letih borila tudi njena mama Kris Jenner.

"Že prej sem slišala zanjo, saj jo je imela tudi moja mama, vendar ona ni imela rdečih madežev po celem telesu," je o svoji težavi povedala Kim in dodala: "Ljudje ne razumejo pritiska, da moram vedno izgledati popolno. Ko se malo poredim, se to pojavi na naslovnicah. Tako si predstavljajte, kaj bodo tabloidi delali, ko bodo videli vse te madeže." Vendar dermatologi pravijo, da je stanje popolnoma obvladljivo s pomočjo tablet ali krem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.