Magazin > VIP
30 ogledov

Kim ni zadovoljna s hčerkinim videzom

kim kardashian, north Instagram
Vse za imidž. Je Kim Kardashian res tako nizko padla?

Kanye West naj bi bil več kot besen na svojo soprogo Kim Kardashian. Ta naj bi namreč proti njegovi volji računalniško obdelala fotografije njune hčerke North, preden jih objavi na družbenih omrežjih. Med drugim Kim moti luknja med dekličinimi zobki, njeni laski in njena zraščena obrv.

Že dalj časa je znano, da se Kanye in Kim veliko prepirata okoli zvezdničinega imidža in stila. Kanye je ženi med drugim za nekaj časa prepovedal lasne podaljške. Pozneje je sicer popustil, saj je spoznal, da je Kim njen videz izredno pomemben, a pri hčerki North, četudi je sam velik narcis, ne namerava popustiti.

Ko je izvedel za obdelane fotografije, naj bi po poročanju ameriških medijev znorel. Ženi je povedal, da je North popolna in da se čudi, da tega njena lastna mati ne vidi. To pa ni vse. Kanye je očitno tudi mnenja, da Kim ni najboljša mama, saj North veliko časa preživi z varuškami.

Kanye se velikokrat obnaša nadvse neprimerno, tokrat pa se moramo z njim strinjati ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.