Magazin > VIP
4759 ogledov

Klemen Bunderla: Njegova poškodba ni nedolžna

klemen bunderla
Kakšna smola.

Radijski in televizijski voditelj ter pevec Klemen Bunderla je moral januarja na operacijo stopala. Leta 2017 mu je namreč v stopalu počila kost, lani pa si je na isti nogi zlomil prst. “Imel sem rekonstrukcijo desnega stopala, ki mi je zadnja leta povzročalo ogromno težav,” je za Žurnal24 povedal Klemen in dodal, da je moral zaradi poškodbe odpovedati sodelovanje kot eden glavnih igralcev v muzikalu Madagascar.
“Po domače povedano, vstavili so mi štiri vijake, imam tri velike šivane rane in prešite tetive, ki mi bodo stopalo držale v pravem položaju. V pol leta naj bi lahko spet tekel in skakal. Na bolniški sem vsaj do sredine februarja oziroma dokler bodo bolečine vztrajale.”

Klemen pa ima za svoje oboževalke kljub vsemu dobre novice. Izdal je namreč balado Slaba kopija, za katero je posnel tudi spot. ''Vsi me poznajo kot vedno veselega, gremo-se-hecat, fanta. Tokrat pa sem se odločil, da vam razkrijem svojo bolj intimno, mirno plat. V baladah zelo uživam, lažje si pustim blizu in tudi interpretacija same skladbe pride bolj do izraza,'' o odločitvi za mirno balado pravi Klemen.
''Tako kot vsi tudi sam iščem kopijo nečesa, kar smatram za popolno, najlepše, najboljše. In seveda, kot vsi, v procesu iskanja naletim na mnogo slabih kopij originala, h kateremu stremim, si želim,'' dodaja o vsebini skladbe, ki jo je spisal Rok Lunaček, dober Klemenov prijatelj in priznan avtor: ''Ker sva s Klemenom prijatelja na skladbo gledam drugače, tudi drugače sem jo skladal – po eni strani je bilo lažje, ker Klemena dobro poznam, a hkrati z občutkom večje odgovornosti, odgovornosti do prijatelja. Pesem sem napisal zanj in verjamem, da je to skladba, ki Klemena pokaže v luči, ki je ne vidite prav pogosto; kot izredno čustvenega človeka. Takšnega, kot tudi je.''

Komentarjev 2
  • porko2 19:11 26.januar 2019.

    Kdo je sploh ta tip? Že na pogled je antipatičen.

  • TistoPravo 16:39 26.januar 2019.

    Klemen drž se