Magazin > VIP
23702 ogledov

Klemen Bunderla po sedmih letih spet samski

Klemen Bunderla Mare Vavpotič / Media24Agency
To nam je povedal o razhodu z dekletom …

"Res je, s punco sva se razšla," je za naš medij potrdil radijski voditelj Klemen Bunderla. Pravi, da sta se z dekletom razšla na zelo prijateljski način in celo v smehu dodal: "To je bil popoln break-up (razhod, op.a.)!"

Dekle, s katero sta se pred dvema letoma zaročila v Parizu, za enkrat še živi pri njemu, saj je v fazi iskanja stanovanja, a pravi, da s tem nimata težav, saj sta ostala v dobrih odnosih. Kot piše revija Zvezde, je bil vzrok za razhod prezaposlenost obeh. Povedal je, da sta prišla do zaključka, da tako preprosto ne gre več naprej in se odločila, da je bolje, če se razideta.

Klemen se sicer že zelo veseli jeseni, saj naj bi oktobra končno nastopil v muzikalu Vesna, v katerem bi moral nastopiti že spomladi, a se je tik pred premiero hudo poškodoval – zlomil si je stopalnico. "V kratkem imam pregled in bodo povedali, kako naprej, a mislim, da bom oktobra že lahko nastopal. Sicer že veliko hodim, vsak dan naredim vsaj 8 kilometrov, saj moram nogo obremenjevati, ravno skakati in plesati pa ne smem še."

Komentarjev 2
  • ECKING 09:30 08.september 2017.

    Spet o kr eni slovenski estradi!!!! Pa kdo so te fazani??

  • matermila 17:19 06.september 2017.

    Kolko glupih frizur je nosil zadnja leta se ne čudim,da ji je dop....l.