Magazin > VIP
86489 ogledov

Kmetija: Ambrož zapustil Nino, ona planila v jok

nina radi Voyo
V pismu ji je izlil srce.

Družina je odločila, da se morata ta teden v areni spopasti Ambrož in Mattia. Ambrož je že napovedal, da se bo igra, če se vrne, spremenila. Ne bodo pa se spremenila njegova čustva do Nine Radi, s katero sta se močno zbližala. Preden je odšel v kajžo, kjer dvobojevalca pred areno preživita noč, ji je napisal pismo.

"Draga moja maca, pot me je pripeljala na kmetijo, da izdelam ležalnik. In tudi tebe je pot pripeljala na kmetijo, da skupaj poležavava ob ognju. Dobili smo nalogo, da izdelamo izdelek, naredil sem ti stol, če slučajno odidem. Lahko sediš na njem in imaš občutek, da si v mojem naročju. Če slučajno v kajži začutim, da moram domov, bom odšel, a vedi, čakal te bom. Samo na kratko ti želim povedati, da te imam rad.“

Pri Nini so med branjem začele teči solze. Kaj vse ji je še napisal, izveste TUKAJ

Komentarjev 3
  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 10:26 07.oktober 2021.

    Kako lep scenarij. In potem sta srečno živela do konca svojih dni

  • rd2dmk2 09:47 07.oktober 2021.

    mi pa na drevo. zahvaljujem se pop tv in a kanalu, da so prešlji na plačljive kanale in jih tako niti pod razno in slučajno ne morem videti. tudi če bi imel zdravstvene težave, je še veno ceneje in tudi ...prikaži večdi bolj prijetno se poslužiti DonatMG ali pa planinskega čaja.

  • molka 09:08 07.oktober 2021.

    sov za budale