Magazin > VIP
53541 ogledov

Kmetija: Umrla je Sabina Mlakar

sabina mlakar POP TV
Bolezen je bila močnejša.

V 59. letu starosti se je poslovila tekmovalka Kmetije, Sabina Mlakar, poroča 24ur.com. Zanjo je bil usoden rak na pljučih, januarja pa nam je zaupala, da ima tudi tumor v glavi. 

"Zdravljenje se nadaljuje, borim se in ne dam se, sem polna energije in tudi zdravnica je zadovoljna, pravi, da se je krvna slika popravila. Veliko si pomagam tudi sama, zdravo živim, jemljem dodatke, hodim na sprehode in se predvsem ne sekiram," je za naš medij povedala Sabina, ki nikoli ni izgubila upanja.

"Sabino sem spoznala na snemanju Kmetije in že takoj mi je bila všeč. Nasmejana ženska, brez dlake na jeziku, zelo zaščitniška in prijazna. Spomnim se njenega nabrušenega jezika, ki jo je na Kmetiji kar pogosto spravil v težave, nas pa nasmejal do solz in mislim, da je gledalcem in gledalkam prav to bilo pri njej najbolj všeč," je ob novici o njeni smrti za 24ur.com povedala Natalija Bratkovič, voditeljica šova. 

 

Komentarjev 1
  • Ender3 23:50 29.maj 2023.

    Avtor rumenega tiska, kaj bi nas to moralo zanimati ? S tem naj se ukvarja Poptv, ker je bila to njihova izbranka nekega bednega šova iz preteklosti.