Magazin > VIP
68 ogledov

"Kristen Stewart" pojasnila varanje

Laura McDonald Youtube
Dvojnica Kristen Stewart, igralka Laura McDonald, se je odločila vskočiti in namesto nje Robertu pojasniti afero s poročenim režiserjem.

Drama Kristen Stewart in Roberta Pattinsona po njeni aferi s poročenim režiserjem Rupertom Sandersom je postala navdih tudi za različne parodije. Po Willu Ferrellu, ki se je pretekli teden razjokal v oddaji Conana O'Briena, je zdaj igralka Laura McDonald v Kristeninem imenu posnela "pojasnilo", zakaj je prevarala svojega vampirskega fanta, in ga objavila na spletu.

V njem, sedeč med selitvenimi škatlami, nagovori Roberta: "Ja, spala sem z Rupertom Sandersom, režiserjem Sneguljčice in lovca, vendar imam zelo dobre razloge, da sem to storila." Kot pravi, se je vse začelo, ko ji je Rupert pojasnil, da je, kot vsi ostali veliki režiserji, spal že z vsemi svojimi igralkami. "To jih sprošča, zato bolje igrajo. Martin Scorsese je enako naredil pri filmu Dobri fantje," naj bi jo prepričeval. Za seks z njim pa se je odločila tudi iz zelo plemenitih razlogov. Med drugim je kot primer navedla nesrečo s snemanja, ko je "strupena kača na snemanju ušla na prostost in ga ugriznila za 'klobaso'". Tako mu je morala izsesati strup in mu rešiti življenje.

"Upam, Rob, da razumeš, da sem imela vsakič upravičen razlog, da sem spala z njim. Še vedno si s tabo želim zgraditi življenje in imeti vampirskega otroka. Prosim, pokliči me," še zaključi svoje sporočilo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.