Magazin > VIP
82487 ogledov

Kruto: Posnetek Tine Gaber vam bo zlomil srce

Tina Gaber Robert Golob Profimedia Tina Gaber in Robert Golob.
Ali je kaj takšnega danes še mogoče ...

Tina Gaber, zagovornica živali in premierjeva boljša polovica, je na Instagramu delila srce parajoč posnetek, na katerem nekdo uporablja psa za beračenje. Pes na posnetku nepremično sedi in v gobcu drži košarico, v katero ljudje mečejo denar. 

Lepotica, ki je v preteklosti zagnala vik in krik zaradi odlova nutrij, je bila tudi tokrat zgrožena. Svoje sledilce je vprašala, ali je še kdo videl podoben prizor po slovenskih mestih in večina jih je odgovorila, da so pogosti. Nekateri so celo zapisali, da naj bi bila večina teh psov ukradenih.

Tina Gaber | Avtor: instagram instagram

Lepotica je zapisala, da je bilo v predlogu Zakona o zaščiti živali zapisano: “Medtem ko je beračenje s hišnimi ljubljenčki sicer moralno sporno, je v pravni sferi boj proti temu skorajda nemogoč.” Tina je na to dodala, da ni pristašica besede ‘nemogoč’, saj pravi, da je tam, kjer je volja, zmeraj pot in da se bo še naprej trudila ozaveščati in izobraževati o tej problematiki.

Tina Gaber | Avtor: instagram instagram

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 36
  • Sspela1234 22:33 01.april 2024.

    Tina, ti ne boš tako kot ti psi prosjačila, ker si uspela dovolj na popolnoma drugačen PODEL način oz. s krajo dovolj denarja nagrabiti. S tvojim Golobčkom sta pravi gnus in bolje, da ne ne objavljaš na instagram več takšnih ...prikaži več slik, ker jih bo v bodoče tudi po tvoji zaslugi vedno več!!! In ne zgražaj se in ne čudi se!!! Briga tebe za živali in narod, tvoja rit je sita in to je zate bistvo egoistka! Sploh kako se lahko v javnosti kažeš???

  • anica00 20:56 31.marec 2024.

    Če nimaš premiera za prijatelja, potem moraš iskati druge vire.

  • jezero 06:44 30.marec 2024.

    Ona je res dobrega srca. Prepotovala je že celo Slovenijo.