Magazin > VIP
4051 ogledov

Kuhanje se je za ameriško zvezdnico končalo z veliko krvi

ariel winter Profimedia
Med kuhanjem je prišlo do hude nesreče.

Ariel Winter, znana iz serije Sodobna družina, je izkušena igralka, za štedilnikom pa je malce manj spretna. Kot je sedaj povedala za Access Hollywood, se ji je nedavno med pripravljanjem grške jedi pripetila huda nesreča. Lepotica si je namreč odrezala zgornji del palca.

"Poskušala sem skuhati grško jed. Sem Grkinja, zato sem želela preskusite vse te nove stvari. Hotela sem skuhati jed, ki jo imam zelo rada. Nasekljala sem štiri čebule. Bilo je super. Uporabila sem nove nože. Nato sem hotela narezati olupljen paradižnik in si odrezala zgornji del palca,“ je povedala igralka in dodala: "Tako sem bila šokirana, da sem začela hiperventilirati.“

Ker je močno krvavela, jo je partner odpeljal v bolnišnico. S sabo je vzel odrezani del prsta in ga v plastični vrečki izročil medicinski sestri. "Medicinska sestra je vrečko nato dala meni. Nisem vedela, kaj je v njej, zato sem jo po pomoti vrgla v smeti. Poiskati smo jo morali,“ je še razkrila zvezdnica.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.