Magazin > VIP
2323 ogledov

Lena Dunham morala sprejeti težko odločitev

Lena Dunham FameFlynet
Več let je živela v bolečinah.

Lena Dunham se je odločila za odstranitev maternice, čeprav si že od nekdaj želi otrok. Za ta poseg se je odločila na lastno željo, ker so bile bolečine prehude.

Lena je imela namreč veliko zdravstvenih težav, med drugim tudi endometriozo. Pri ženskah, ki imajo endometrioza, raste tkivo, ki tvori notranjo plast maternice (endometrij), tudi izven maternične votline. To lahko povzroči neplodnost in bolečine.

"Mnogo mojih prijateljic je nosečih. Bala sem se, da me bo to potrlo, da bom postala zagrenjena in na zabavi pred rojstvom otrok spila preveč penine. A vsako od njih cenim in komaj čakam, da spoznam njihov naraščaj. Ultrazvočni posnetki in objave na družbenih omrežjih so mi včasih, ko sem še imela maternico z napako, užalostili bolj kot sedaj. So pa mi srce strli otroci, ki bi lahko bili moji,“ pravi Lena, ki dodaja, da še vedno žaluje za svojimi nerojenimi otroki in da bo nekoč otroka verjetno posvojila ter si tako izpolnila željo po naraščaju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.