Magazin > VIP
456 ogledov

Leon iz Kmetije: "Žal mi je, da nisva spet skupaj“

leon Planet TV
Leon Kotnik iz Kmetije: Nov začetek o svoji bivši ljubezni.

Ko je Leon prišel iz šova Kmetija: Nov začetek, je za Žurnal24 povedal, da upa, da se bosta z nekdanjim dekletom pobotala, a temu žal ni bilo tako. "Večkrat sva se slišala po telefonu, šla sva tudi na kavo, a na žalost nisva več postala par. Žal mi je. Če si z nekom preživel devet let, ti ni vseeno, če gre. Na srečo med nama ni bilo hude krvi, varanja ali prepirov …,“ je za Žurnal24 povedal Leon in dodal, da še vedno ni našel pravega dekleta. 

"Punce se mi še vedno javljajo, da bi rade šle z mano žurat. Ne želijo pa si resnejše zveze. Ne morem verjeti, kako so dekleta dandanes neresna,“ je povedal 36-letnik in dodal, da so se mu javile tudi ženske, ki so kar nekaj let starejše od njega. "Name se 'lepijo' vse, stare od 20 do 50 let. Veliko sporočil dobivam na Facebooku, a se nanje ne odzivam. Nekatere sem tudi srečal in takrat so mi očitale, da jim nisem odpisal, čeprav so mi poslale več sporočil. Vsem ne morem ugoditi.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.