Magazin > Film & Glasba & TV
34 ogledov

"Leto in pol nazaj bi to bila moja zgodba“

Špela Grošelj Instagram
Špela Grošelj je delovno začela novo leto. Material za nov videospot je že posnet.

Špela Grošelj je v torek posnela material za že svoj deseti videospot. Z ekipo so si za kraj snemanja izbrali ljubljansko Situlo, kjer so kadre snemali od osmih zjutraj pa do desetih zvečer. Režisersko paličico je prevzel Dejan Babošek, za make up in styling sta poskrbeli sestri Nina in Maja Šušnjara, za pričesko pa Boris Dragan

"Prvič sama nastopam v spotu in sem tako brez soigralca. Moram reči, da je super. Na začetku me je sicer skrbelo, kako bo to videti, ampak je super,“ nam je povedala pevka. 

Videospot je za pesem Najina pomlad, ki jo je predstavila v začetku decembra. "Zgodba videospota se ujema z besedilom. Punca preboleva in zapira eno poglavje v svojem življenju. Besedilo je napisal Igor Mazul - Amon , a je tako kot bi bilo moje eno leto in pol nazaj. Eno leto in pol nazaj bi to bila moja zgodba,“ je o pesmi povedala Špela. 

Svojim oboževalcem je Špela na instagram profilu ponudila izseke s snemalnega dne. Na enem od posnetkov je Špela v beli srajčki pod tušem. Ideja za posnetek je bila režiserjeva. "Ko mi je poslal scenarij, sem se s tem strinjala. Nismo pa ciljali, da bi bila ta scena seksi, ker pesem ni taka. Ti posnetki so mi všeč, tako kot tudi posnetki, ki smo jih delali na strehi,“ je dejala Špela. 

Roka, do kdaj mora biti spot končan, Špela ni postavila, saj raje vidi, da je vse narejeno, kot je treba, kot pa da se hiti. Pravi pa, da bodo oboževalci končni izdelek lahko videli kmalu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.