Magazin > VIP
286 ogledov

Letošnja fatalka je ...

femme fatale
1/6
Saša Despot
V ljubljanski Festivalni dvorani so pravkar izbrali Femme fatale 2013. Laskavi naslov najbolj usodne Slovenke je osvojila Ana Lukner.

Bralci revije Eva so izbrali najbolj fatalno slovensko estradnico letošnjega leta. Deseta jubilejna Femme fatale je postala Ana Lukner. "Presenečenje, zadovoljstvo, sreča, ker menim, da bomo še naprej ustvarjali lepe zgodbe," so bile prve besede zmagovalke. "Slovenci se znamo združiti. To je potrditev, to bomo delali še naprej." Ana Lukner je ustanoviteljica Anine zvezdice, organizacije, ki ljudem, ki potrebujejo pomoč, dostavlja hrano, ki jo darujejo ljudje po vsej državi.

Zmagovalka je za nagrado prejela svoj portret, ki ga je naslikal Jure Cekuta.

Prireditev je vodil Klemen Bunderla. Občinstvo v Festivalni dvorani pa so zabavale tekmovalke šova Slovenija ima talent Alja Krušič, Ana Karneža in Ivana Honsič.

Za fatalni naziv so se potegovale še igralke Viktorija Bencik Emeršič, Ajda Smrekar in Alinda Bevk, radijska in televizijska voditeljica Jana Morelj, TV voditeljici Jerca Zajc in Jelena Aščić, direktorica prodaje in marketinga Eva Aljančič in urednica Milena Kalacun.

Komentarjev 1
  • 4krogci 21:55 07.november 2013.

    "Usodna ženska, ki vas je v preteklem letu najbolj navdušila s svojo karizmo, prepoznavnostjo, značajem in močjo."ssNevem če ma pa prostovolka lih vse te značilnosti.