Magazin > VIP
69855 ogledov

Letošnji božič bo za Saro Rutar zelo žalosten

Sara Rutar, Masterchef Slovenija Voyo
Iskreno spregovorila o svoji izgubi …

Za kulinarično virtuozinjo in zmagovalko šova MasterChef, Saro Rutar, bodo prihajajoči prazniki grenko-sladki. Življenje ji je vzelo očeta, a ji podarilo novo ljubezen. 

"Naj vas samo spomnim, čar decembra ni v norem šopingu, darilih in vsemu kiču. Čar decembra je, da preživiš čas s svojimi najbližjimi. Iskreno me letos kar stiska, to bo zame in brata prvi Božič brez atija. Nam je ta praznik ogromno pomenil kot družini in to, da smo lahko bili skupaj. Iskreno me prevzamejo občutki žalosti, hkrati pa sem neizmerno hvaležna, da mi je življenje poslalo Dejana in njegovo družino, ki mi vedno brezpogojno stojijo ob strani. Tako da ljudje moji, vse zamere na stran, vso slabo voljo in negativno na stran in bodite hvaležni za vsako minuto, ki vam jo življenje nakloni z vašimi najbližjimi. Vzemite si čas za svoje najbližje in ne, niso pomembna darila in kič, ampak samo to, da smo ob njih," je Sara zapisala na Instagramu in objavila romantično fotografijo s svojim srčnim izbrancem. 

Komentarjev 1
  • Julian_Ellis 09:38 25.december 2021.

    Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan. pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

Sorodne novice