Magazin > VIP
1012 ogledov

Lili Žagar se je zredila za osem kilogramov

lili žagar Saša Despot
Po končanem šovu Bilo je nekoč smo Lili Žagar bolj malokrat opazili, a kot pravi sama, se je zredila kar osem kilogramov.

Na svojem Instagramu je voditeljica Lili Žagar objavila sliko iz fitnesa, ob kateri je dopisala, da se je v zadnje pol leta močno zredila in da je prišlo tako daleč, da ji stare obleke niso bile več prav

"Dobri 2 leti je tega, ko sem nazadnje trenirala oz. kakorkoli aktivno migala. Dve leti brez resne fizične aktivnosti, res slabih prehranjevalnih navad, slabega spanca in ja, tudi emšo je naredil svoje, sem prišla do točke, ko sem dosegla dno. Jeziček na tehtnici kaze skoraj 60kg (moja običajna teza je sicer okoli 52kg), trebuh imam večji kot po porodu, da o nogah in zadnjici sploh ne izgubljam besed," je svoj iskreni zapis začela Lili in nadaljevala: "Starih hlač več ne spravim gor, zato sem morala v nakup novih, seveda eno konfekcijsko stevilko večje. Rdeči alarm pa se je prižgal, ko več nisem spravila nase svojega smučarskega kombinezona. Priznam, da se v svoji koži ne počutim več dobro zadnjih 8 mesecev."

Simpatična voditeljica je zapisala, da se je obnašala kot se sicer obnašajo odvisniki: "Namesto, da bi za to kaj naredila, sem se (podobno kot zasvojenci) še bolj vdajala slabim razvad: zvečer smokiji, čipsi, čokolada, piškoti, sladoledi ... Bolj je bilo nezdravo, več in raje sem jedla! Čez dan pa tudi nič bolje. Včasih do poznega popoldneva brez hrane, potem pa seveda hitro nekaj nezdravega v usta!"

Dopisala je še, da so ji ostala dekleta in ženske vedno govorile, da je prava srečnica, ker se ji izbira slabe prehrane nikjer ne pozna in da lahko je čisto vse, kar hoče. No, pravi, da so za to kriva tudi leta in da je zdaj drugače. "Moja podoba je začela vplivati tudi na mojo samozavest. Zavedati sem se začela, da npr. v sedečem položaju nevede z rokami prekrivam trebušček. V kopalke sem se spravila s težko muko in hodila naokoli zavita od pasu navzdol z brisačo. Res nisem zadovoljna. In pri vsem tem ne gre samo za fizični izgled, ampak tudi zdravje in moje počutje. Ne bom niti razlagala, da sem zadnje mesece povsem brez energije. Že zjutraj se zbudim utrujena in včasih se vprašam, kako bom sploh imela se kaj energije za moja dva navihančka. Zato sem se 1. februarja odločila, da naredim temu konec, se vzamem v roke in res začnem!" je zapisala in dodala, da si je kar nekaj časa govorila, da bo začela naslednji dan ali naslednji teden. Voditeljica je končno našla motivacijo in za njo sta prva dva dneva fitnesa z osebno trenerko. Za konec pa spodbudno zapisala: "Dokazala bom, da gre!"

 

A photo posted by Lili Žagar (@lilizagar) on Feb 3, 2017 at 12:48am PST

Komentarjev 7
  • porko2 07:06 04.februar 2017.

    Pa še to. Prej kot začne hujšat, bi ji priporočil, da obišče logopeda.

  • porko2 06:55 04.februar 2017.

    Ma koga briga za to babo. Miss antipatikus. Kaj sploh objavljate take neumnosti.

  • Blanka111 14:23 03.februar 2017.

    AH, poznam ta problem. Nič sekirat Lili, še vedno zelo zelo zelo fejst!