Magazin > VIP
18 ogledov

Lindsay osumljena napada

(Foto: Flynet) Žurnal24 main
Težavna zvezdnica Lindsay Lohan naj bi napadla članico osebja v kliniki za odvajanje od alkohola, kjer je trenutno na zdravljenju. Policija okoliščine napada še preiskuje.

Policisti so prejšnji teden dobili klic iz kalifornijske klinike za odvajanje od alkohola, da je tam prišlo do napada. Izkazalo se je, da je bila v incident vpletena Lindsay Lohan, ki se na kliniki zdravi že skoraj dva meseca.

 

24-letna zvezdnica naj bi članico osebja napadla, ko jo je ta zaslišala zaradi pozne vrnitve v kliniko. "Napadena namerava gospodično Lohan tožiti," je razkrila policistka Herlinda Valenzuela in dodala, da še vedno raziskujejo okoliščine napada. Poleg tožbe pa se je žrtev napada odločila še za ekskluzivni intervju, ki ga je dala za neko ameriško spletno stran.

 

Lindsay tako spet vlačijo po zobeh, do česar pa ne bi smelo priti, saj mora klinika strogo varovati zasebnost svojih pacientov, če pride do takšnih incidentov. Tiskovni predstavnik klinike Russ Patrick, ki je razkril Lindsayjino ime, je bil zato že odpuščen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.