Magazin > VIP
605 ogledov

Ljubezen po domače: Kandidatka šokirala vse

Ljubezen po domače, Mate Rupar, Tanja Postružnik Koren
1/15
POP-TV-2
Pet moških tekmovalcev v šovu Ljubezen po domače je moralo izločiti eno od deklet, ki so jih spoznali na hitrih zmenkih.

Tekmovalci šova Ljubezen po domače (Miro, Matej, Drago, Tomaž in Jani) so morali med šestimi dekleti izločiti eno. Vsi so spoznali šest kandidatk, ki so jih sami izbrali na podlagi številnih pisem, ki so jih dobili.

Prav vsi so se pri odločitvi, koga izločiti, dodobra preznojili in se s težavo odločili, katera je tista, ki zapušča šov. Le Mateju, 25-letnemu kavboju iz Sela pri Robu, je bila zadeva olajšana. Tekmovalka Nina, ki si ga je želela spoznati, je iz igre odstopila kar sama. S tem je šokirala svoje sotekmovalke, Matej in predvsem voditeljico Tanjo Postružnik Koren, ki na svojem obrazu ni mogla skriti presenečenja.

Morda je njen odstop (op.p. odstopila je zaradi nepojasnjenih zdravstvenih težav) morda malce presenetil, predvsem zaradi neprijetnega trenutka na zmenku. 25-letnik jo je po tem, ko je izjavil, da ima rada mlajše moške, vikal. Od tu naprej je bilo vse malce bolj nerodno, a se ji je opravičil ter pojasnil, da jo je začel vikati šele, ko je omenila leta.

Zapletlo pa se je tudi pri Tomažu. Ta je spoznal le pet kandidatk od šestih, ki jih je izbral. Ena od njih na snemanje ni prišla. A Tomaž je moral vseeno izbrati eno, ki je šov zapustila. Katero so izločili kandidati, si lahko ogledate v galeriji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.