Magazin > VIP
28691 ogledov

Ljubezen po domače: Tamara srečno zaljubljena

tamara korošec Facebook
Tamara Korošec ne žaluje več za Renatom Lužarjem.

Pred nekaj tedni se je razvedelo, da sta se golobčka iz šova Ljubezen pod domače, Tamara Korošec in Renato Lužar, razšla. 
Tamara nam je po razhodu zaupala, da je bil zanjo konec zelo boleč in da se bo sedaj posvečala predvsem sebi. A usoda je z njo imela drugačne načrte. Na Instagramu ji je pisal mladenič in ji ukradel srce.

"Sem v razmerju, čeprav sem nazadnje rekla, da se nekaj časa ne želim spuščati v nov odnos, ampak, evo ... Zgodilo se je. Slučajno se je pojavila oseba, ki je moje načrte  spremenila. Tokrat pa te osebe ne želim izpostavljati, saj sem mnenja, da manj, kot je ljudi, ki vedo, da si srečen in s kom, dlje traja. Kot pravi pesem: 'Anđeo bez imena.',“ je za naš medij povedala Tamara. Ta mlada ljubezen pa že stoji pred preizkušnjo, saj bo morala nekaj časa potekati na daljavo. Golobčka sta se sicer tik pred uveljavitvijo prepovedi zapuščanja matične občine še uspela videti.

Tamara pravi, da jo je strah novega virusa, predvsem zato, ker je trgovka in vsak dan v stiku z množico ljudi. "V službi smo dobro in zaenkrat zdravi. Hvala bogu. Strah je prisoten, a ga poskušam odmisliti. Držim se higienskih in drugih napotkov, v službi smo tako ali tako zaščiteni – prodajalci in kupci. Se pa po službi in pred njo zamotim s pospravljanjem stanovanja, kuhanjem, poslušanjem glasbe. Malo zaplešem, zapojem in se takoj počutim bolje. Ljubezen nas mora držati pokonci, pa čeprav so to ljubezni v obdobju koronavirusa,“ še pravi mladenka. 

Komentarjev 2
Sorodne novice