Magazin > VIP
903 ogledov

Ljubezen po domače: Uršina sestrična je znana manekenka

Urša Škofic, Ljubezen po domače
1/4
Foto Lučka
Prav ona je razlog, da se postavna Urša Škofic zanima za manekenstvo …

Karin Škufca | Avtor: mediaspeed mediaspeed

Ko smo se po telefonu pogovarjali z Uršo Škofic, rjavolaso lepotičko, ki se bori za Matejevo srce v šovu Ljubezen po domače, nam je povedala, da bi zelo rada postala manekenka. "Morda se za modo, slikanje in vse to navdušujem ravno zaradi moje sestrične, ki je manekenka, ki se s tem ukvarja že kar nekaj časa." In kdo je Uršina sestrična? Rdečelaska Karin Škufca, ki se z manekenstvom ukvarja že 14 let, ki pa je poleg tega tudi vizažistka.

"Urše v šovu ne spremljam, ker žal nimam časa, se pa vsake toliko časa srečava," je za Žurnal24 povedala Karin in dodala, da Urši občasno tudi svetuje. "Če jo kaj v zvezi z manekenstvom zanima, ji seveda svetujem, kako se obrniti, kaj narediti, kako te stvari potekajo," kar je potrdila tudi Urša, Karin pa je je nadaljevala: "Je pa Urša zelo pametna punca in se na koncu odloči tako, kot sama najbolje ve, da je prav."

Karin pravi, da Uršo v tem poslu definitivno vidi: "Vsaka najde svoje področje. Ima še veliko časa,bomo videli kam jo bo pot zanesla;  modne piste, reklamne spote, beauty snemanja."

Komentarjev 4
  • Majazmaja 14:31 21.april 2017.

    V show se je prijavila samo zato, da bo postala 'slovenska estrada.' Ampak še ne ve, da 97 % 'slovenske estrade' živi od socialne podpore ali minimalca, če ima srečo, pa kapnejo otroški dodatki. Ne ve še, da se 'slovenska ...prikaži več estrada' komaj prebije iz meseca v mesec in da je to treba skriti pred rumenilom. Ampak še dobro, da obstajajo rumeni dogodki, da se vsaj najedo.

  • wester62 11:00 20.april 2017.

    in potem ona naj bi bila kmetica ali tam živela,hahaha. ni šans.to so fifice za denar in prepoznavnost in ne za delo na kmetiji.

  • nergač 10:09 20.april 2017.

    že nestrpno čakamo na jutrišnji nosečniški trebušček....in naslednjo KD žgečkljivo seksualno fantazijo....morda od zadaj? ---------------------------Pa pravijo, da so ženske podplačane. Kolikor že dobita tidve prekarki Irena in Katja je preveč.