Magazin > VIP
17187 ogledov

Ločeni Aleš Bartol priznal, komu danes podarja svojo ljubezen!

Aleš Bartol Osebni arhiv
Eden najbolj šarmantnih pevcev priznava, kdo mu je na prvem mestu danes …

Prvi obraz skupine Mambo Kings, Aleš Bartol, ki je lani odkrito spregovoril o svoji ločitvi in prebolevanju razpada družine, je v teh dneh dvignil prah z intervjujem, ki ga je dal za spletni portal ona-on. "Ko si samski, si želiš resno vezo, ko si v vezi, velikokrat pomisliš, kako lepo bi bilo biti včasih samski. Pogosto je najslajše tisto, česar nimamo. Smo pa najbrž preveč obremenjeni s tem, da moramo imeti popolno kontrolo tudi na čustveni ravni in s tem socialni del svojih življenj. Zdi se mi, da se počasi učim, da svojo perfekcionistično plat, ki želi imeti kontrolo nad vsem, omejujem na glasbo, na posel povezan z njo in na še nekatere projekte. Čustva pa pustim svobodno leteti. Kar je pa je. Naj me življenje v čem preseneti," je za Ona-on zaupal Aleš, ki pa pravi, da je njegove besede marsikdo narobe razumel in ga obtožil, da ne verjame v ljubezen. 

"Marsikdo misli, da zaradi tega kar sem povedal, ne verjamem v ljubezen, a to ne drži. Želel sem le povedati, da tudi takrat, ko imamo vse, včasih nismo srečni. Dolžina ene minute je odvisna od tega, na kateri strani WC vrat se nahajaš, vse je relativno. Tudi sreča. Če bi znali biti srečni s tem, kar imamo, bi še vedno živeli v votlinah, ženske pa bi vlečenje za lase v votlino smatrale kot zapeljevanje. Saj je vseeno, ko ljubezen pride, se nihče ne ukvarja, ali vanjo verjame, mar ne," pravi. 

Kaj pa Aleš, je po ločitvi že našel novo ljubezen? "Trenutno sem bolj kot na ljubezen do žensk, osredotočen na ljubezen do svojih otrok. Z bivšo ženo, s katero se res odlično razumeva, imava deljeno skrbništvo nad hčerko in sinom, ki sta stara 5 in 7 let. V zimskih mesecih zelo veliko smučamo. Hči , ki hodi še v vrtec,vsak dan vprašam, ali greva v vrtec ali na Krvavec, tako da sva veliko na Krvavcu. Poleti pa smo bili veliko na morju in kolesarili. Tudi v hribe zelo rada hodita, kar je nenavadno za tako majhne otroke, tako da smo res zelo športno aktivni," je za zurnal24.si še zaupal Aleš. 

Aleš Bartol | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice