Magazin > VIP
8470 ogledov

Loreen: Kdo je osvojil srce dvakratne zmagovalke Eurosonga?

Loreen Instagram
Srečno zaljubljena.

Švedska pevka Loreen je že več let srečna z umetnikom in fotografom Charlije Ljungom, s katerim živi življenje, razpeto med Stockholmom in otokom Gotland, kjer menda živita v štiri milijone kron vredni vili, ki jo je Charli dobil od očeta. Charlijevi starši so zelo premožni in imajo na otoku veliko posestvo s hotelom in pristaniščem. Posestvo so že predali sinu in pevki. "Želim, da ljudje tukaj najdejo zatočišče. Uživam na vasi. Ta ženska cepi drva, polni peč in vozi traktor," je pred časom razkrila pevka.

Fotograf svojo slavno izbranko pogosto spremlja po svetu in ta podpora Loreen pomeni zelo veliko, kljub temu o svojem ljubezenskem življenju javno ne govori. Kot je znano, je bila nekoč v zvezi s pevcem Danielom Lindströmom, zmagovalcem šova Idol. Net.hr piše, da je Loreen Daniel posvetil celo album. Ljubezen se je končala leta 2017, takrat je zvezdnica tudi razkrila, da je biseksualka.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.