Magazin > VIP
27 ogledov

Madeleinin bivši hodi z njeno prijateljico

Nekdanja zaročenca sta našla vsak svojo novo ljubezen. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Švedska princesa Madeleine je bila ob novici, da je njen nekdanji zaročenec Jonas Bergström že nekaj tednov v zvezi z njeno prijateljico iz otroških let, jezna in žalostna.

Nekdanji zaročenec princese Madeleine Jonas Bergström je našel ljubezen v Madeleinini prijateljici Stephanie of Klercker, s katero sta par že nekaj tednov. Stephanie je bila ena izmed tistih, ki so ga tolažili po razhodu z Madeleine in sprva sta bila samo prijatelja, pred tremi tedni pa naj bi prijateljstvo prerastlo v zvezo.

 

Stephanie in Madeleine sta prijateljici še iz otroških let in imata tudi številne skupne prijatelje. In ravno to je razjezilo in užalostilo princeso, ko je slišala za njuno zvezo. Mnogi njeni prijatelji so namreč vedeli za zvezo med Jonasom in Stephanie, pa ji niso povedali, zato se je počutila izdano.

 

Vendar pa je lepa švedska princesa pustila preteklost za sabo že dolgo nazaj in nadaljuje s svojim življenjem. Zadnjih nekaj mesecev živi novo življenje v New Yorku s svojim fantom Chrisom O’Neillom.  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.