Magazin > VIP
46 ogledov

Mamo zaradi Milana zaprla v WC

Severina Tomislav Miletic
Severina je za srbsko izdajo revije Story izdala, zakaj je morala svojo mamo za dva dni zakleniti v stranišče …

Severina je v ekskluzivnem intervjuju za srbsko izdajo revije Story povedala, da je bila nad lažmi, ki jih je v medijih širil njen nekdanji zaročenec Milan Popović, najbolj razburjena njena mama Ana. Da ne bi poklicala novinarjev, jo je morala Severina zapreti v stranišče. Novinarjem je namreč želela pokazati mesto, na katerem je klečal Milan, ko jo je prosil za hčerino roko. "Ljubila sem te kot sina, a zdaj, brat, nisi ne človek ne moški," je Seve v intervjuju povzela mamine besede in dodala, da je mama Milana nekoč potolažila s 13 kilogramov težkim pršutom, po grdih lažeh v medijih pa izjavila: "Zanj mi ni tako žal, žal mi je za tisti pršut."

Seve je dodala, da mu bosta s sinom Aleksandrom, za katerega pevka in srbski kralj bakra bijeta bitko na sodišču, lahko oprostila, a da mu njena mama ne bo nikoli. Milan naj bi po Severininih besedah, med drugim, lagal tudi o tem, da mu Seve brani stike s sinom.

Komentarjev 5
  • KLOBO 14:52 24.december 2013.

    Se vidi, da si tudi ti dvakrat žgan, sicer pa v glavi "M"!!

  • dragec 11:26 23.december 2013.

    Ne niso to srbska posla, to je srbski pimpek .xxx, kvalitetna sperma in ne mali slovenski pimpek M.

  • smejka 11:54 22.december 2013.

    punca naj najprej počisti pod svojim pragom,potem na se loti drugih.....nikdar ni en sam krivec....je pa tu denar zraven,to vemo