Magazin > VIP
6646 ogledov

Manekenka umrla v skrivnostnih okoliščinah

Christy Giles Instagram
Zakaj je morala 24-letna lepotica umreti?

Manekenka Christy Giles in njena prijateljica, modna oblikovalka Hilda Marcela Cabrales-Arzola, sta se v soboto veselili zabavnega večera v Los Angelesu, ki pa se je končal s tragedijo. V nedeljo zjutraj so Christy trije zamaskirani in v črno oblečeni moški odvrgli pred neko bolnišnico, kamor so se pripeljali v avtomobilu brez registrskih tablic. Zdravniki ji niso mogli več pomagati in so jo takoj razglasili za mrtvo. Dve uri pozneje so moški pred drugo bolnišnico odložili še Hildo, ki je v kritičnem stanju. Zdravniki pravijo, da zanjo ni veliko upanja. Kot kaže, so bile za dekleti usodne droge.

Družina pokojne 24-letne manekenke preko strani GoFundME zbira denar. Z donacijami želijo financirati preiskavo in poskrbeti, da se takšna tragedija ne bi več ponovila. Kot poročajo mediji, se je mnogim, ki so jim na skrivaj dali droge, zgodila zelo podobna zgodba. Za razliko od 24-letne lepotice pa so imeli to srečo, da so takšno grozljivko preživeli.

Policija je za ABC7 povedala, da predvidevajo, da gre za nesrečo in da je bil za dekleti usoden prevelik odmerek drog, a manekenkin mož je prepričan, da se je zgodil zločin. Christy in Hildi se je tiste noči pridružila še ena oseba, ki mu je po tragediji zaupala, da sta dekleti, preden sta se od nje poslovili, spoznali skupino moških. Užaloščeni mož tudi pravi, da lahko preko svojega mobilnega telefona dostopa do ženinih sporočil. Zadnje je Christy Hildi poslala v nedeljo ob 5.30 zjutraj. "Odidiva od tod,“ je napisala prijateljici. Nekaj ur pozneje je bila mrtva. V njuni krvi so našli heroin, drogo, ki je po moževih besedah Christy ni nikoli jemala. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.