Magazin > VIP
14372 ogledov

Mariah Carrey s še več kilogrami kot na tej fotografiji

Mariah Carey
1/6
Kaj se dogaja s pevko?

Po tem, ko se je 46-letna Mariah Carey razšla z milijarderjem Jameson Packerjem, se je več kot očitno zredila. Že pred nekaj tedni smo pisali, da se je pevka očitno zredila za nekaj kilogramov, a očitno je to ne ustavi, da ne bi oblekla v stare kratke oblekice, ki jih ima v domači omari. Kakšno obleko si je omislila, si poglejte v galeriji.

James Packer, Mariah Carey Ni več taka Magazin Mariah Carey se je malce razlezla …

Pred nekaj dnevi se je pevka odpravila na večerjo s svojim 33-letnim fantom. Za na večerjo je oblekla precej ozko in predvsem premajhno obleko, ki razkriva vse njene adute in pomankljivosti. V ozki obleki in čevljih s previsokimi petami je pevka komaj hodila, a ji je na pomoč priskočil njen novi izbranec, ki ji je pomagal priti od restavracije do avtomobila.

Njeni oboževalci nad preobrazbo očitno niso navdušeni, poleg tega pa menijo, da se ne oblači svojim letom primerno. "Skrij te svoje air-bage, saj nisi več rosno mlada,“ je zapisal eden od njenih sledilcev na Instagramu, nekdo pa jo je celo primerjal s kitom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice