Magazin > VIP
32009 ogledov

Marko Potrč ni ostal tiho: To je odgovoril komentatorki na Instagramu

Lili Žagar, Marko Potrč Žurnal24 main
Včasih je pa treba na kakšen komentar odgovoriti.

Voditelj Marko Potrč je na Instagramu objavil več prikupnih fotografij z družinskega dopusta, med drugim tudi romantičen posnetek s plaže, na katerem je s svojo partnerko in mamo njegovih dveh otrok, voditeljico Lili Žagar. "Samo, kdor je naredil večerni trening, si zasluži večerno kopanje. Zato je na tej sliki en moker, ena pa suha. Cilj je postavljen, da bosta na fotki kmalu dve mokri glavi,“ je zapisal ob fotografiji.


Marko, ki intenzivno trenira že več kot pet let, in se lahko pohvali za izjemno telesno pripravljenostjo, je pod fotografijo prejel veliko čestitk za svoje telo, oglasila pa se je tudi sledilka, ki pa ji njegove mišice niso všeč. "Ah, meni pa se zdi že preveč mišic, mogoče je to Lili všeč, sicer sta pa oba super,“ je zapisala.

Marko tokrat ni ostal tiho. "Olga, z vsem potrebnim spoštovanjem in res brez zamere, ampak ... jaz res ne treniram za vas. V prvi vrsti zase in za to, ker verjamem v to, da je šport pot do boljšega življenja. Okusi so seveda različni in prav je tako. Meni recimo preveč mišic tudi ni všeč, pa zato bodybuilderjem ne govorim, da “to pa res ne zgleda”. Ker vem, da za to trenirajo in njim to odgovarja. Enako meni odgovarja nekaj, kar se pa vam zdi preveč. Z drugimi besedami, različni smo, ampak je vseeno boljše bit aktiven in v formi kot pa doma na kavču s prekomerno težo. Je res? Vse dobro in pošiljam pozdrave!“

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 8
  • Avatar Maja Kajza
    marelica 18:36 26.avgust 2019.

    morda so Marku njegove misice simbol moskosti, mene bolj skrbi ker se je postaral za deset let vec kot jih ima v resnici...se kaksno leto pa bo videti, oce od Lili.

  • milan000 10:27 12.avgust 2019.

    Zgolj domišljavost, napuh in fasada, pod tem pa prazno, da bolj ne more bit.

  • Tadej 16:07 11.avgust 2019.

    Več kot ocitno je na steroidih. Zato je tudi mozoljast po hrbtu. Nič kaj zdravo tole.

Sorodne novice