Magazin > VIP
16882 ogledov

Med mrtvimi tudi znana manekenka in igralka

Zara Abid Instagram
Dočakala je le 28 let.

V soboto zjutraj je v Pakistanu strmoglavilo potniško letalo. V nesreči je umrlo 97 oseb, dve sta tragedijo preživeli. Med mrtvimi je po poročanju lokalnih medijev tudi pakistanska manekenka in igralka Zara Abid, ki se je s pogreba vračala domov v Karači. 

Zaro so letos na podelitvi nagrad Hum Style Awards razglasili za najboljšo manekenko. Lepotica je delala z vsemi večjimi modnimi oblikovalci Pakistana, ki so bili nad njo navdušeni tudi zaradi njene temnejše polti, zaradi katere je izstopala. Pred kratkim pa je začela delati tudi kot igralka. 

Airbus A320 je strmoglavilo na naselje v mestu Karači. Iz poškodovanih hiš so rešili več ljudi. Najmanj 15 poškodovanih ljudi so odpeljali v karačijsko bolnišnico Džinah. Vzrok za nesrečo za zdaj ostaja skrivnost, pilot je tik pred strmoglavljenjem javil, da sta odpovedala oba motorja letala.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.