Magazin > VIP
1596 ogledov

Melania Trump od Donalda zahteva novo pogodbo

melania trump, donald trump Profimedia
Melania je zadnje leto posvetila boju za svoje pravice.

Page Six poroča, da naj bi nekdanja prva dama ZDA, Melania Trump, zadnje leto posvetila pogajanjem o pogojih svoje predporočne pogodbe. Trumpova naj bi novo pogodbo zahtevala zato, ker jo skrbi, koliko denarja bo njej in sinu Barronu ostalo, ko Donald poplača vse svoje sodne stroške in odškodnine. "Ta dogovor je bil potreben zaradi trenutnih pravnih bitk," je povedal vir.

E. Jean Carrol mora Trump plačati 5 milijonov dolarjev. Tožila ga je zaradi spolnega napada. Tukaj je še pravosodna ministrica države New York, ki je v civilni tožbi zoper nekdanjega predsednika dosegla pomembno zmago, saj je sodnik razsodil, da je Trump sodeloval pri ogromni goljufiji. Od njega zahteva 250 milijonov dolarjev, piše Variety. Pa tudi odvetniki, ki jih mora plačati, da ga branijo v štirih ločenih kazenskih zadevah. "Trump ostaja zelo bogat," je dejal vir, a dodal, da bi nova pogodba Melanii in Barronu, če bi se par razšel, "zagotovila lažjo prihodnost".

Je Melania zagrozila, da bo odšla, če ne pride do denarja? Ne neposredno, je vir povedal Page Six. "Ni tako, da bi mu zagrozila. Je pa to zagotovo ideja za vsem tem." Po besedah drugega vira si je Melania želela pogodbo, ki bi ji zagotovila več denarja in nepremičnin, in minimalen znesek, ki bi ga dobil Barron.

To naj bi bilo sicer že vsaj tretjič, da se je Melania ponovno pogajala o pogojih svoje zakonske pogodbe. 

Prvič se je o dogovarjanjih med Melanio in Donaldom govorilo po inavguraciji, ko se lepotica ni takoj preselila v Washington. Mary Jordan, ki dela za Washington Post, meni, da prvotna predporočna pogodba para ni bila tako velikodušna do Melanie. Ker pa je bila 's Trumpom dlje kot katera koli druga bivša žena, je imela pogajalsko moč'.

Predstavniki zakoncev Trump poročanj niso komentlirali.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.