Magazin > VIP
53 ogledov

Mick Jagger se ne spomni, da je napisal avtobiografijo

Mick Jagger Profimedias
Britanski rocker Mick Jagger pravi, da se ne spomni, da bi v 80. letih napisal avtobiografijo.

Vokalist skupine Rolling Stones 73-letni Mick Jagger naj bi v 80. letih prejšnjega stoletja napisal avtobiografijo z kar 75 tisoč besedami. No, verjetno Jaggerjevi oboževalci ne bodo nikoli dobili priložnosti, da bi brali o njegovih norih letih, saj pevec pravi, da se pisanja knjige ne spomni.

Rokopis je šele pred tremi leti prišel v roke britanskega založnika Johna Blaka, ki se je z Jaggerjem že dogovoril, da jo bo izdal, a potem je vse skupaj padlo v vodo. Jagger naj bi bil nad objavo navdušen, a si je kasneje, ko mu je umrlo dekle L'Wren Scott, premislil. "Avtobiografija je čudovito okno v svet treh največjih rokerjev. Najbolj žalostno je, da je ljudje verjetno ne bodo mogli nikoli prebrati."

V knjigi Mick opisuje najbolj divja leta Rolling Stonesov – opisuje, da je kupil veliko posestvo v Hampshiru med tem, kot je bil na LSD-ju, opisuje, da je skoraj umrl, ko je zadet prvič jahal konja …

"Moja najljubša anekdota je, ko se je Mick kar na enkrat odločil obiskati svoje starše, po tem ko je bil na svetovni turneji in se predajal vsem možnim opojnim substancam. Mama ga je na vratih okarala, češ kakšno pričesko ima," je povedal Blake.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.