Magazin > VIP
10040 ogledov

Miha Kavčič: Zmanjkalo mu je denarja, to počne sedaj

Miha Kavčič POP TV
Kaj počne resničnostni zvezdnik?

Miha Kavčič je te dni dopolnil trideset let in v novo desetletje prijadral tudi z novo službo. Po letu dni počitnic sedaj dela v domu za ostarele. "Eno leto sem počival na lovorikah Kmetije, saj sem dobil kar dober denar. Ker pa je biti eno leto na dopustu naporno in ker sem denar vložil tudi v novi projekt, sem se odločil, da si do naslednjega projekta najdem službo. Delam v domu starejših občanov v Logatcu, kjer je šefica bratova punca, ki pa se ravno odpravlja na porodniški dopust. Ker mi je denarja že malo zmanjkalo, sem vzel prvo možnost. Plus je tudi to, da je služba v Logatcu, kjer živim. S starostniki mi je pa tako ali tako super, saj so polnih zabavnih in zanimivih zgodbic," nam je zaupal Miha, ki pa si je za trideseti rojstni dan podaril prav posebno darilo. 

"Posnel sem videospot in pesem, ki bo ven prišla v jeseni. Ker res želim, da bo vse popolno, sem v to vložil tudi kar nekaj denarja," še razkriva Kavčič, ki pa svoje dolgoletne želje po bivanju v tujini še ni opustil: "To sem prelagal zaradi različnih projektov in obveznosti oziroma ni bilo prave priložnosti. Ko bo, če bo, se bom odločil tudi za to. Sicer pa sem k selitvi v London vzpodbudil svojo sestro, ki sedaj tam živi in dela, tako da imam sedaj v Londonu vedno zagotovljeno prenočišče."

Kaj pa ljubezen, je Miha srečo našel tudi na tem področju? "Za ljubezen mi je že tako vseeno, pošiljam signale, a se kar ne primejo. Čakam svojega princa na belem konju oziroma moj je kar na želvi, ker ga ni od nikoder," se pošali Miha, ki zadnje ni rekel tudi glede resničnostnih šovov. Povabili so ga v Znan obraz ima svoj glas, a se ne počuti dovolj podkovanega v petju. Pravi pa, da bi se želel preizkusiti v Zvezdah plešejo. 

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 2
  • mizimazi 16:13 16.julij 2019.

    A. H. F. In admin...nabijem vaju na kurac za brisanje komentarjev...

  • marsal 11:02 16.julij 2019.

    S starostniki je res lepo delati ,posebno takrat ko ima cel dom drisko ! Poba res nima še nobenih delovnih izkušenj !

Sorodne novice